Doorgaan naar inhoud

Over ons

Hoe het ooit begon

Van chauffeur tot interieur..

Vader en zoon Van de Pol (destijds chauffeursbedrijf) zijn in 2001 begonnen met partijhandel leeg te verkopen in een oud garagepand in Bilthoven. Dit groeide echter uit tot een bloeiend familiebedrijf met exclusieve binnen- en buitenmeubelen. Vader v/d Pol is al vele jaren gestopt maar Jan en Christel van de Pol zetten de zaak voort. Met veel plezier en toewijding helpen zij je met de inrichting van huis of tuin.

In het pand aan de Nachtegaallaan zijn de nodige aanpassingen geweest in de loop der jaren. Er is een complete verdieping bij gekomen, waarmee we zo'n 2000m2 aan wooninspiratie kunnen bieden. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het staat er! Een stijlvolle collectie binnen- en tuinmeubelen van mooie merken.

Sinds september 2012 is er een tweede meubelzaak geopend op de woonboulevard in Utrecht, waar collega Martin graag op persoonlijke wijze helpt bij je inrichting. Iedere winkel heeft een eigen identiteit ontwikkeld. Bilthoven heeft een stijlvolle winkel met luxe binnen en buitenmeubelen en Utrecht heeft een gezellige sfeervolle winkel met een betaalbare collectie binnenmeubelen en heeft een Experience store van Label 51.
Leuk om in beide zaken eens een kijkje te nemen.

In beide winkels helpen we graag met persoonlijke aandacht, maar zonder enige verkoopdwang. Natuurlijk verkopen wij graag maar we hebben nog liever dat je blij bent met je aankoop! Van harte welkom in Bilthoven of Utrecht!

V/d Pol Meubelen Bilthoven

V/d Pol Meubelen Bilthoven

Een bezoek aan deze woonwinkel staat gelijk aan een soort ontdekkingsreis!

"Oh wat staat hier ontzettend veel" horen we vaak als mensen de zaak binnen lopen. En dat is gelijk ook typerend voor Van de Pol meubelen. Er staat inderdaad veel! Uiteenlopende stijlen en net even anders dan andere meubelzaken. Een grote collectie eetkamerstoelen, eetbanken, barstoelen en tafels. Kasten, tv-meubels, bankstellen, fauteuils, verlichting en duizenden woonaccessoires. En bijna alles kan, net even een andere maat? Geen probleem! Een stoel een stukje lager of juist hoger? We bekijken de mogelijkheden en adviseren graag! 

Een gemoedelijke sfeer zonder enige verkoopdwang. Je kunt rustig rondkijken en mocht het nodig zijn, dan helpen wij graag!

Welkom in vestiging Bilthoven!

Woonspecialist Utrecht

Woonspecialist Utrecht

Sfeervolle winkel op de woonboulevard in Utrecht, dat is woonspecialist Utrecht (by v/d Pol Meubelen) Een grote Experience store van het merk Label51 en vele andere betaalbare merken. Er staat ontzettend veel, stoelen, banken, kasten en verlichting en daarnaast heel veel accessoires die net even anders zijn dan andere collecties! Martin kan goed adviseren en helpt graag bij een nieuwe inrichting of het uitzoeken van een nieuwe stoel of bank! Ook hier is een gemoedelijke sfeer en geen verkoopdwang, we hebben liever dat je blij bent met je aankoop!

Welkom bij vestiging Utrecht!

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken