Doorgaan naar inhoud

Bezorging en verzending

Je bestelling kan worden bezorgd via: 
 1. Kleinere pakketten via een pakketdienst
 2. Grote artikelen via onze bezorgdienst of externe vervoerder
 3. Gratis afhalen bij een van onze woonwinkels
 4. Uitzondering: Artikelen uit de uitverkoop, showmodellen 

  1. Pakketbezorging 

  De kleinere pakketten worden verstuurd via PostNL, DHL of een andere pakketdienst. Zodra je bestelling verzendklaar is, ontvang je een e-mail met de track & trace code. Je kunt zo je bestelling volgen. 

  De verzendkosten bij standaard bezorging bedragen € 5,95. Gratis verzending boven een aankoopbedrag van € 75,00.

  2. Eigen bezorgdienst of externe vervoerder

  De bezorging van grote artikelen (zoals tafels, banken, kasten) wordt door onze eigen of een externe bezorgdienst gedaan. Wij bezorgen grotere artikelen meestal zelf met onze bezorgdienst. Je kunt bij aankoop kiezen voor een drempelbezorging of een All-in service. Kies je voor een All-in service dan pakken wij het netjes uit, monteren en nemen het verpakkingsmateriaal weer mee retour en zorgen ervoor dat dit op een milieuvriendelijke wijze afgeveord wordt. Ook hergebruiken wij het verpakkingsmateriaal om onze pakketten te verzenden.  Als de order compleet is, nemen wij telefonisch contact met je op om een bezorgafspraak te maken. Wij geven dan ook een richttijd wanneer je de bezorgers kunt verwachten. We werken met een tijdvak van ca. 2 uur. Dit blijft een indicatie en is afhankelijk van verkeersdrukte etc.

  Drempelbezorging (gratis boven 75,-)

  Heb je bij aankoop gekozen voor onze gratis drempelbezorging? 
  Wij leveren tot 
  de eerste drempel op de begane grond. Het product wordt afgegeven in de verpakking en ongemonteerd. Woon je in een appartementencomplex? Wij leveren het pakket dan af in de centrale hal. Onze bezorgers hebben een strak geplande route en kunnen hier niet van afwijken. Er worden geen producten uitgepakt om te kijken of alles in orde is. Heeft u toch een beschadiging dan kunt u telefonisch contact opnemen met de vestiging waar het product gekocht is. 

  All-in service (+ 50,-)

  Wij bieden een All-in service waarbij wij de meubels neerzetten op de gewenste plaats (begane grond), de meubelen worden gemonteerd indien nodig en al het verpakkingsmateriaal wordt meegenomen. Zo hoef je zelf niets te doen! Wij komen bij een All-in service altijd met onze eigen bezorgdienst. 

  Externe vervoerder 

  Soms schakelen wij een externe bezorgdienst in omdat bv de woonplaats niet in onze routes valt. De betaling moet dan vooraf overgemaakt worden. Wij brengen je altijd op de hoogte van de bezorging, ook bij het gebruik van een externe vervoerder. Bij een externe vervoerder kan er geen gebruik gemaakt worden van onze All-in service. In overleg kan er bij ons veel, wij proberen altijd een oplossing te vinden als je toch andere wensen hebt. 

  3. Gratis afhalen bij onze woonwinkels

  Het is ook mogelijk om de bestelling af te halen bij een van onze winkels in Bilthoven of Utrecht. U ontvangt van ons een e-mail zodra de bestelling klaar staat. Betalen bij afhalen is geen probleem! 

  4. Uitzondering uitverkoop

  Artikelen uit de uitverkoop of showmodellen worden niet gratis bezorgd. De bezorging is altijd in overleg en afhankelijk van onze routes. Afhalen is altijd mogelijk. Vragen over de bezorging van outlet artikelen kunnen via info@vandepolmeubelen.nl

  Verhuislift nodig of woon je op een verdieping? 
  In overleg kan er bij ons veel. Een verhuislift kunnen wij voor je regelen. Woon je op een verdieping? je bent zelf verantwoordelijk of een product in de lift past, we denken graag met je mee om te zoeken naar een passende oplossing en die is er altijd! 

  Betalen bij levering

  Onze bezorgers hebben een mobiel pinapparaat bij zich. Je kunt het openstaande bedrag pinnen bij levering. Ook via creditcard of contante betaling is mogelijk. LET OP! Vaak zit er een limiet op je pas, denk eraan om je limiet tijdelijk te verhogen! 

  Heb je vragen over de bezorging van je bestelling of een andere vraag? Neem gerust contact met ons op via e-mail info@vandepolmeubelen.nl of telefonisch 030-2291180

  Telefonisch bereikbaar

  030 2291180

  Bezoek onze winkels

  Bilthoven & Utrecht

  Mail ons

  info@vandepolmeubelen.nl

  Vergelijk Producten

  {"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

  Selecteer het eerste item om te vergelijken

  Selecteer tweede item om te vergelijken

  Selecteer derde item om te vergelijken

  Vergelijken