Doorgaan naar inhoud

CBW erkende woonwinkelVan de Pol Meubelen is een door de CBW erkende woonwinkel. En dat heeft voor u tal van voordelen en niet minder belangrijk: het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw aankoop, ten aanzien van uw aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie enzovoort. 

CBW erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met drie garanties. Op het gebied van veilig aanbetalen bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een extra goede productgarantie. En gaat er toch iets mis, dan kunt u uw klacht voorleggen aane en onafhankelijke geschillencommissie, met de zekerheid dat voor een passende oplossing wordt gezorgd.

Op alle meubels bij Van de Pol meubelen krijgt u garantie bij normaal gebruik en onderhoud. Wij bieden een goede en betrouwbare service. Mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn, dan kunnen wij dit meestal naar tevredenheid oplossen, ook al is dit na de garantieperiode. Graag op vertoon van uw aankoopbewijs. 

Heeft u een vraag over een product of bestelling? Neem dan telefonisch contact met ons op of gebruik het contactformulier.

Koop veilig, koop bij Van de Pol meubelen!

Telefonisch bereikbaar

030 2291180

Bezoek onze winkels

Bilthoven & Utrecht

Mail ons

info@vandepolmeubelen.nl

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken