Doorgaan naar inhoud

iProteqt

Kies voor 5 jaar vlekken- en herstelservice van iProteq

Oeps! Een glas rode wijn over de net nieuwe bank... of uw kind morst zijn drinken op de stoffen eetkamerstoel… Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker met kleine kinderen, veel bezoek of huisdieren in de buurt.

Wilt u zo lang mogelijk onbezorgd genieten van uw nieuwe meubel van textiel of (micro)leer? Vraag dan bij aanschaf bij ons om een iProteqt verzorgingsset. Hiermee kunt u uw meubel zelf vóór gebruik behandelen voor optimale bescherming en verzorging. In de set zit een servicebewijs, waarmee u bovendien 5 jaar lang een beroep kunt doen op het iProteqt Servicecentrum. iProteqt biedt zo een oplossing voor problemen die buiten de standaard fabrieksgarantie vallen. 

Hoe werkt de iProteqt Service?

U kunt iProteqt alleen aanschaffen samen met een nieuw zitmeubel van textiel of (micro)leer. U ontvangt een complete iProteqt verzorgingsset, die bestaat uit:

  • Beschermer / verzorger
  • Reiniger
  • Servicebewijs
     

1. Spuit uw nieuwe meubel(s) vóór gebruik in met de iProteqt beschermingsspray. De onzichtbare vezelbeschermer maakt uw meubel optimaal beschermd tegen vlekken. Door deze bescherming zijn vlekken makkelijk te reinigen en krijgen vloeistoffen geen kans om een blijvende vlek te veroorzaken.

2. Bewaar het meegeleverde servicebewijs en de aankoopbewijzen van meubel en verzorgingsset goed. Om in aanmerking van de iProteqt garantie moet u kunnen aantonen dat u de onderhoudsset en het meubel hebt besteld bij Van de Pol meubelen.

3. Ontstaat er onverwachts toch een blijvende vlek die u niet zelf wegkrijgt? Probeert u deze dan eerst zelf voorzichtig te verwijderen met de bijgeleverde reiniger.

4. Lukt dit niet? Dan kunt u aan de hand van het servicebewijs een beroep doen op het iProteqt Servicecentrum, dat u met raad en daad terzijde staat. Waar nodig schakelen zij specialisten in die uw meubel gratis herstellen (zonder voorrijd- of andere kosten). 

Wat valt er onder de 5-jaar durende I-Proteqt Service?

U kunt aanspraak doen op de iProteqt vlekkenservice bij vlekken waartegen uw textiel en leer kan worden beschermd, zoals dranken, voedingsmiddelen en zelfs af- en uitscheiding van mensen of huisdieren.

De service biedt geen garantie bij vlekken waartegen de bekleding niet beschermd kan worden, zoals bijtende substanties (als bleek of nagellakremover) en verf- en kleurstoffens. Denk hierbij ook aan het afgeven van spijkerbroeken.

Wat betreft de constructieservice krijgt u 5 jaar full service in plaats van 2 jaar garantie

iproteqt

Welke iProteqt verzorgingsset heeft u nodig? 


Textiel of leer

Er zijn verzorgingssets voor textiel/microleder en voor leder. In geval van leder ontvangt u voor de gehele serviceperiode (5 jaar) hoogwaardige verzorgingsproducten. Deze zorgen ervoor dat het leer de benodigde ‘voeding’ krijgt zodat het de natuurlijke souplesse behoudt. Ook is het daarmee optimaal beschermd en is het leder makkelijk te reinigen.

 

iProteqt fauteuil en eetkamerstoelen

Deze set is geschikt voor één fauteuil of voor twee eetkamerstoelen. Bestelt u twee fauteuils? Dan heeft u dus twee sets nodig. Bestelt u zes eetkamerstoelen? Dan bestelt u drie sets mee.

 

iProteqt Bank

Deze set is geschikt voor één rechte zitbank, maximaal 5-zits. Voor een grotere bank hebt u dus 2 sets nodig. Deze set is ook geschikt voor eetkamerbanken (1 set voor 1 bank).

 

iProteqt Hoekbank

Deze set is geschikt voor één hoekbank.

Heeft u nog vragen?

Vragen of interesse in deze service? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op.  

Telefonisch bereikbaar

030 2291180

Bezoek onze winkels

Bilthoven & Utrecht

Mail ons

info@vandepolmeubelen.nl

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken